WELKE HULP HEB JIJ NODIG?

Making A Difference

Hoe kunnen wij je helpen na deze periode?

Met de missie van onze organisatie altijd in het achterhoofd, streven we ernaar om ervoor te zorgen dat we met zijn allen sterker uit deze periode komen.

Dit is iets dat we heel serieus nemen en ons team werkt elke dag om een positieve impact te maken.

Graag vernemen wij van u hoe wij u zouden kunnen helpen en wat jij denkt nodig te hebben na deze turbulente periode!

Help ons begrijpen hoe we jou kunnen helpen!

Thanks for submitting!

Komende evenementen

 • JVC @ the movies
  do 18 nov.
  Brugge
  18 nov. 18:30
  Brugge, Koning Albert I-laan 200, 8200 Brugge, Belgium
  Netwerken zit in ons JVC-DNA! Na een bewogen jaar van lockdowns mogen wij eindelijk opnieuw samenkomen! Hiervoor hebben wij een filmavond georganiseerd met nadien een netwerkmoment met een lekker hapje en drankje!
  Delen
 • The power of a changed mind
  do 04 jun.
  Skyline Communications
  04 jun. 2020 18:00
  Skyline Communications, Ambachtenstraat 33, 8870 Izegem, Belgium
  "Er is NIETS zo krachtig als een veranderde geest. Je kunt je haar, je kleding, je adres, je partner, je vrienden veranderen, maar als je niet van geest verandert, zal dezelfde ervaring zich keer op keer voortzetten omdat alles uiterlijk veranderd is, maar niets innerlijk veranderd is. " TD Jakes
  Delen
 • VR Experience
  do 12 mrt.
  The Park Playground kortrijk
  12 mrt. 2020 18:30 – 22:30
  The Park Playground kortrijk, Meersstraat 12, 8500 Kortrijk, Belgium
  Een Virtual Reality- event! Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen. Je kan het opnemen tegen elkaar, samenwerken in team, de omgeving verkennen alsook manipuleren, kortom fun verzekerd.
  Delen
 • JVC Energie(k) - Gif mo Gaze
  do 12 dec.
  Thermische centrale van Gent Ham
  12 dec. 2019 18:00 – 22:30
  Thermische centrale van Gent Ham, 9000 Ghent, Belgium
  Gif mo Gaze! Excuseer? Geef maar GAS, zoals we zeggen op zijn West-Vlaams! Voor ons volgend event hebben JVC W-VL en JVC Kust de handen in elkaar geslagen om een unieke kijk achter de schermen van een beroemd én berucht landmerk te nemen. We gaan namelijk naar de GAScentrale van Luminus in Gent!
  Delen
 • Safety First!
  do 10 okt.
  Hotel Mercure Roeselare
  10 okt. 2019 16:30 – 22:30
  Hotel Mercure Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 149B, 8800 Roeselare, Belgium
  Ook in een ziekenhuis gaat veiligheid boven alles, wij nodigen je uit op ons volgende evenement ‘Safety First’! Het hypermoderne AZ Delta ziekenhuis in Rumbeke combineert techniek met moderne architectuur en een fraai design! Zoals steeds zorgen we eerst voor een uurtje BIV vorming met BTV!!!
  Delen
 • Nationaal Dagevent
  vr 27 sep.
  Tongeren
  27 sep. 2019 10:00 – 23:00
  Tongeren, 3700 Tongeren, Belgium
  Met veel enthousiasme organiseert JVC-Limburg het allereerste nationaal dagevent voor de Jonge Vastgoed Club. Vrijdag 27 september 2019 verenigen we alle provinciale JVC-kamers en zal dit unieke event plaatsvinden in Limburg.
  Delen
 • "Be inspired" met topondernemer Bart Verhaeghe
  28 feb. 2019 16:00
  Barco Site Kortrijk, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk, Belgium
  Deze gratis avond staat volledig in het teken van de toekomst beginnend met een inspirerende locatie en een rondgang. We eindigen met een voordracht van topondernemer Bart Verhaeghe welke ons zijn visie en ervaringen zal delen om ons klaar te stomen voor het komende jaar!
  Delen

Onze kracht wordt versterkt met collectieve actie, en u kunt nu helpen om samen een verschil te maken met Jonge Vastgoedclub! De steun en lof die we dagelijks ontvangen, is een enorme stimulans voor het werk dat we allen samen doen om enkele van de meest uitdagende problemen van de samenleving aan te pakken: "Samenwerking".


Neem vandaag nog contact en sluit je aan bij onze community om een ​​blijvende indruk te maken.

Public Speaker

ONTDEK DE MEERWAARDE!

Onze organisatie waardeert altijd de betrokkenheid van mensen zoals u, elke aanwezigheid op een activiteit zorgt dat de Jonge Vastgoedclub een nog betere organisatie voor ons doel wordt dan het al is.
We willen u voorzien van de juiste tools en activiteiten om de samenwerking optimaal te ondersteunen, dus aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen.

CONTACTEER ONS

Your details were sent successfully!