WELKE HULP HEB JIJ NODIG?

Making A Difference

Hoe kunnen wij je helpen na deze periode?

Met de missie van onze organisatie altijd in het achterhoofd, streven we ernaar om ervoor te zorgen dat we met zijn allen sterker uit deze periode komen.

Dit is iets dat we heel serieus nemen en ons team werkt elke dag om een positieve impact te maken.

Graag vernemen wij van u hoe wij u zouden kunnen helpen en wat jij denkt nodig te hebben na deze turbulente periode!

Help ons begrijpen hoe we jou kunnen helpen!

Komende evenementen

The power of a changed mind
Thu, Jun 04
Skyline Communications
Jun 04, 6:00 PM
Skyline Communications, Ambachtenstraat 33, 8870 Izegem, Belgium
"Er is NIETS zo krachtig als een veranderde geest. Je kunt je haar, je kleding, je adres, je partner, je vrienden veranderen, maar als je niet van geest verandert, zal dezelfde ervaring zich keer op keer voortzetten omdat alles uiterlijk veranderd is, maar niets innerlijk veranderd is. " TD Jakes
Delen
VR Experience
Thu, Mar 12
The Park Playground kortrijk
Mar 12, 6:30 PM – 10:30 PM
The Park Playground kortrijk, Meersstraat 12, 8500 Kortrijk, Belgium
Een Virtual Reality- event! Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen. Je kan het opnemen tegen elkaar, samenwerken in team, de omgeving verkennen alsook manipuleren, kortom fun verzekerd.
Delen
JVC Energie(k) - Gif mo Gaze
Thu, Dec 12
Thermische centrale van Gent Ham
Dec 12, 2019, 6:00 PM – 10:30 PM
Thermische centrale van Gent Ham, 9000 Ghent, Belgium
Gif mo Gaze! Excuseer? Geef maar GAS, zoals we zeggen op zijn West-Vlaams! Voor ons volgend event hebben JVC W-VL en JVC Kust de handen in elkaar geslagen om een unieke kijk achter de schermen van een beroemd én berucht landmerk te nemen. We gaan namelijk naar de GAScentrale van Luminus in Gent!
Delen
Safety First!
Thu, Oct 10
Hotel Mercure Roeselare
Oct 10, 2019, 4:30 PM – 10:30 PM
Hotel Mercure Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 149B, 8800 Roeselare, Belgium
Ook in een ziekenhuis gaat veiligheid boven alles, wij nodigen je uit op ons volgende evenement ‘Safety First’! Het hypermoderne AZ Delta ziekenhuis in Rumbeke combineert techniek met moderne architectuur en een fraai design! Zoals steeds zorgen we eerst voor een uurtje BIV vorming met BTV!!!
Delen
Nationaal Dagevent
Fri, Sep 27
Tongeren
Sep 27, 2019, 10:00 AM – 11:00 PM
Tongeren, 3700 Tongeren, Belgium
Met veel enthousiasme organiseert JVC-Limburg het allereerste nationaal dagevent voor de Jonge Vastgoed Club. Vrijdag 27 september 2019 verenigen we alle provinciale JVC-kamers en zal dit unieke event plaatsvinden in Limburg.
Delen
"Be inspired" met topondernemer Bart Verhaeghe
Thu, Feb 28
Barco Site Kortrijk
Feb 28, 2019, 4:00 PM
Barco Site Kortrijk, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk, Belgium
Deze gratis avond staat volledig in het teken van de toekomst beginnend met een inspirerende locatie en een rondgang. We eindigen met een voordracht van topondernemer Bart Verhaeghe welke ons zijn visie en ervaringen zal delen om ons klaar te stomen voor het komende jaar!
Delen

Onze kracht wordt versterkt met collectieve actie, en u kunt nu helpen om samen een verschil te maken met Jonge Vastgoedclub! De steun en lof die we dagelijks ontvangen, is een enorme stimulans voor het werk dat we allen samen doen om enkele van de meest uitdagende problemen van de samenleving aan te pakken: "Samenwerking".


Neem vandaag nog contact en sluit je aan bij onze community om een ​​blijvende indruk te maken.

Public Speaker

ONTDEK DE MEERWAARDE!

Onze organisatie waardeert altijd de betrokkenheid van mensen zoals u, elke aanwezigheid op een activiteit zorgt dat de Jonge Vastgoedclub een nog betere organisatie voor ons doel wordt dan het al is.
We willen u voorzien van de juiste tools en activiteiten om de samenwerking optimaal te ondersteunen, dus aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen.

CONTACTEER ONS

©2018 by Jonge Vastgoedclub. - Privacy en algemene voorwaarden