top of page

do 10 okt

|

Hotel Mercure Roeselare

Safety First!

Ook in een ziekenhuis gaat veiligheid boven alles, wij nodigen je uit op ons volgende evenement ‘Safety First’! Het hypermoderne AZ Delta ziekenhuis in Rumbeke combineert techniek met moderne architectuur en een fraai design! Zoals steeds zorgen we eerst voor een uurtje BIV vorming met BTV!!!

Registration is Closed
See other events
Safety First!
Safety First!

Tijd en locatie

10 okt 2019, 16:30 – 22:30

Hotel Mercure Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 149B, 8800 Roeselare, Belgium

Over het evenement

Hoeveel zegt u? 103.400m² gebouw, 15600m² isolatie, 30.000stopcontacten, 5900 rookdetectors, en 810 ziekenhuisbedden! Het hypermoderne AZ Delta ziekenhuis in Rumbeke combineert state of the art techniek met moderne architectuur en een fraai design. Maar ook in een ziekenhuis gaat veiligheid boven alles,  vandaar het actuele thema ‘Safety First’ op de volgende bijeenkomst van de jonge vastgoedclub West-Vlaanderen. Kom dat zien! Kom dat zien! 

Eerst zal BTV ons geheugen opfrissen omtrent de laatste wetgeving met betrekking tot liften,  asbest, en ook het nieuwe EPC+ en het EPC voor de gemene delen komt aan bod. Voor onze onverdeelde aandacht worden we beloond met één BIV opleidingsuur. 

Nadien nemen we jullie mee om naar het imposante nieuwe campus van AZ Delta in Rumbeke. We krijgen een unieke kijk achter de schermen waar we meer uitleg krijgen over de architectuur, de verschillende diensten in het ziekenhuis en het impressionante gebouw. 

Uiteraard is er nadien nog tijd voorzien om te netwerken met een hapje en een drankje en na te praten over al dat moois! 

Wat ons betreft is niet komen geen optie, schrijf je nu in! 😉      

Tickets

  • Toegangsticket Safety First!

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page