top of page

Onze meerwaarde

Een eigen thuis... het spreekt tot ieders verbeelding.

 

Iedereen wenst toch een eigen stekje, een plaats om tot rust te komen en volledig naar je eigen grillen en wensen in te richten. Hoe zot die soms ook kunnen zijn 😊 maar om die wens waar te maken, werk je wel je hele leven lang en hard.

 

Behalve je gevoel en verbeelding over een huis, zijn er tal van zaken waar je als eigenaar of koper niet aan denkt.

 

Wie er wel aan denkt, is de makelaar. Mensen die je begeleiden en je gevoel kunnen kanaliseren, soms positief, soms minder positief, maar altijd realistisch. De jonge makelaar is van veel markten thuis, juridisch ondersteund, bouwtechnisch onderlegd, helemaal in-to-social media, en niet te vergeten... de emotionele waarde van een huis kunnen inschatten en die emotie overbrengen naar de nieuwe kopers.

De makelaarswereld is echt niet zo’n gehaaide wereld. Kennis en ervaringen worden gedeeld.

 

De Jonge Vastgoedclub is daar een perfect voorbeeld van. In een snel veranderende samenleving moet je samenwerken, daar ligt de kracht van de toekomst! Bij de jvc worden banden gesmeed, stellen ze zich open en kwetsbaar op om zelf beter te worden. Het doel is om de consument een zo groot mogelijke meerwaarde te kunnen bieden.

Bij de Jonge Vastgoedclub zitten de makelaars die trots zijn dat ze makelaar zijn, en die vooral teren op het goede gevoel en dankbaarheid van de klant. Ze begeleiden je namelijk mee naar een volgende fase in je leven.

De Jonge Vastgoedclub brengt iedereen samen, ze dragen kwaliteit, eerlijkheid en collegialiteit hoog in het vaandel. Zodat we samen dezelfde waarden uitstralen.

bottom of page