top of page

vr 27 sep

|

Tongeren

Nationaal Dagevent

Met veel enthousiasme organiseert JVC-Limburg het allereerste nationaal dagevent voor de Jonge Vastgoed Club. Vrijdag 27 september 2019 verenigen we alle provinciale JVC-kamers en zal dit unieke event plaatsvinden in Limburg.

Registration is Closed
See other events
Nationaal Dagevent
Nationaal Dagevent

Tijd en locatie

27 sep 2019, 10:00 – 23:00

Tongeren, 3700 Tongeren, Belgium

Over het evenement

We garanderen jullie een funformele dag waar voornamelijk de funfactor belangrijk is. 

Als gastprovincie verwelkomt JVC Limburg  jullie van harte om 09u45' stipt op de gratis parking van De Motten aan het sportpark te Tongeren, de oudste stad van België ... 

Van hieruit worden we met een privébus vervoerd naar een uniek domein enkele kilometers buiten het stadscentrum. Het wijnkasteel, dat voor velen bekend is uit de televisieserie Zuidflank op VTM, is één van de exclusieve locaties waar wij op deze dag toegang tot krijgen. 

Een lekkere brunch gevolgd door een degustatie zullen de streek typeren. Ook de eeuwenoude gebouwen en cultuur zal ieder van ons zeker kunnen bekoren. We trekken hiervoor het stadscentrum van Tongeren in om jullie te laten verrassen met architecturale hoogtepunten. Al ooit een eens ondergrondse archeologische site bezocht? Hiervoor nemen wel jullie mee naar het Teseum, een exclusieve locatie onder de basiliek naast het standbeeld van Ambiorix op de Grote Markt van Tongeren. 

Met een heerlijk gastronomisch diner en aangepaste wijnen zullen we jullie tot slot verwennen op een buitengewone locatie.

Tickets

  • Toegangsticket

    De kostprijs voor dit exclusieve event bedraag ✅ 89 euro (excl. btw). ✅ 💪Hierboven kan je van JVC West Vlaanderen nogmaals een cashback ontvangen van € 25,00 (excl BTW) wanneer je aan het evenement hebt deelgenomen!

    € 107,69
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page