top of page

do 12 mrt

|

The Park Playground kortrijk

VR Experience

Een Virtual Reality- event! Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen. Je kan het opnemen tegen elkaar, samenwerken in team, de omgeving verkennen alsook manipuleren, kortom fun verzekerd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VR Experience
VR Experience

Tijd en locatie

12 mrt 2020, 18:30 – 22:30

The Park Playground kortrijk, Meersstraat 12, 8500 Kortrijk, Belgium

Over het evenement

Wij vonden het hoogtijd om nog maar eens een gezellige bijeenkomst te organiseren, met een hapje en een drankje en dit in combinatie met de nodige actie!

WAT?

Wij organiseren een Virtual Reality- event, via een omgeving die met computers wordt gegenereerd, kan je in teams van 10 personen gedurende 30 minuten met een speciale VR-Bril een levensechte interactieve ervaring meemaken.  De locatie biedt 200 m2 free-roam virtuele realiteit. Gewapend met een lichte rugzak (max. 4kg) , een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen.  Tijdens het spel zie je door je VR bril een virtueel speelveld. Telkens je in de buurt zou komen van een muur of een obstakel krijg je een duidelijke waarschuwing.   Je hoeft dus enkel de instructies te volgen en je kan jezelf zorgeloos laten gaan in de virtuele wereld.  

Je kan het opnemen tegen elkaar, samenwerken in team, de omgeving verkennen alsook manipuleren, kortom fun verzekerd.  Vanuit de lounge als in de barruimte kan je tijdens een hapje en een drankje ook het spel volgen door een groot raam.  

WAAR EN WANNEER?  

Graag verwachten we jullie donderdagavond 12 maart 2020 vanaf 18u30 tot 22u00 in The Park te Kortrijk - Meersstraat 12, 8500 Kortrijk  Mensen die wat later aanwezig zullen zijn, gelieve (ongeveer) het tijdstip van aanwezigheid door te geven, zodat we jullie in een latere groep kunnen inplannen.  

MOET IK IETS SPECIAAL MEENEMEN? / MAG IK MIJN BRIL AANHOUDEN?  

Je hoeft niets speciaals mee te brengen. We raden iedereen wel aan om kledij te dragen waar je zonder problemen een sportieve ervaring mee kan beleven.  Voor de Dames is het aan te raden, ook schoenen zonder hak mee te nemen.  

Als het montuur van je bril kleiner is dan 142mm breed en 50 mm hoog, zal het zonder probleem passen onder je VR bril.   We raden iedereen toch zo veel mogelijk aan om contactlenzen te dragen of hun bril af te zetten.    

MAG IEDEREEN DEELNEMEN?  

Helaas is deze activiteit niet geschikt voor  zwangere vrouwen alsook mensen met een ernstige hartafwijking of epilepsie.   Bij eventuele blessures, mag je ons steeds contacteren, dan vragen wij voor u na of dit geen problemen zou geven.  Uiteraard zijn jullie wel altijd welkom voor een hapje en een drankje.  

De technologie en keuze van games zorgt ervoor dat duizeligheid en andere bijwerkingen van VR erg beperkt zijn.   Zou je toch op eender welk moment een onaangenaam gevoel ervaren mag je erop rekenen dat de hosts opgeleid zijn om je zo goed mogelijk te helpen.

Zin om eens te proeven van de wereld van Virtual Reality?  

Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn maar beperkt tot 40 personen.

Tickets

  • Toegang voor 1 persoon

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page