top of page

do 28 feb

|

Barco Site Kortrijk

"Be inspired" met topondernemer Bart Verhaeghe

Deze gratis avond staat volledig in het teken van de toekomst beginnend met een inspirerende locatie en een rondgang. We eindigen met een voordracht van topondernemer Bart Verhaeghe welke ons zijn visie en ervaringen zal delen om ons klaar te stomen voor het komende jaar!

Registration is Closed
See other events
"Be inspired" met topondernemer Bart Verhaeghe
"Be inspired" met topondernemer Bart Verhaeghe

Tijd en locatie

28 feb 2019, 16:00

Barco Site Kortrijk, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk, Belgium

Over het evenement

De activiteit begint met een inspirerende rondleiding op de prachtige site van Barco. Deze begint om 16u stipt en zal ongeveer 1u a 1u30 duren.

Wees snel - beperkt aantal plaatsen! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, enkel wie zich bij de eerste 60 personen inschrijft krijgt de kans hiervoor.

Hierna volgt een live demo gegeven van de gloednieuwe applicatie Realsmart, dé software voor de makelaar van morgen, ontwikkeld door Oris NV in partnership met CIB Vlaanderen.

Na deze korte demo, wordt een hapje en een drankje aangeboden en maken we ons op voor de keynote van Bart Verhaeghe.

'Bart Verhaeghe (53) is een rasondernemer. Vaak controversieel, altijd rechtlijnig. Passioneel in alles wat hij doet – of het nu ondernemen, investeren, voetbal of in zijn maatschappelijk engagement is: hij studeert, analyseert en doet wat hij meent te moeten doen.

Net afgestudeerd en zonder startkapitaal, liet hij Bouwondernemingen Verelst uitgroeien tot de wereldwijd actieve projectontwikkelaar Eurinpro, waarmee hij kantoorcomplexen en logistiek vastgoed bouwde. Met een innovatieve benadering, waarbij vastgoed als een financieel product werd beschouwd en niet langer als bakstenen, veroverde hij de wereld. Met Uplace vecht hij al twaalf jaar lang een verbeten strijd voor rechtszekerheid.

Vandaag is Bart Verhaeghe voorzitter van Uplace, leidt hij een familieholding, is hij voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de Voetbalbond. Van alles wat hij doet, druipt de passie en de begeestering af.

Dat blijkt uit zijn verhaal. Onbevangen kijkt hij naar de wereld om hem heen, en stelt hij vast dat de maatschappelijke problemen ons boven het hoofd groeien. De vergrijzing, de werkloosheid, migratie en de machteloosheid van politici, het uithollen van onze democratie en de stilstand van onze regio liggen hem nauw aan het hart. Hij reikt ook positieve oplossingen aan voor ondernemers, voor politici en voor de burger. Want hij is bezorgd over onze welvaart, welzijn en vrede – maar weigert bij de pakken te blijven zitten. Wanneer we ondernemen stimuleren, ons wetgevend kader tegen het licht durven te houden en onze verantwoordelijkheidszin opkrikken, is er nog hoop. Zijn visie vertrekt vanuit een geloof dat we de zaken kunnen omkeren. '

Voor Verhaeghe draait het om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen, durf te leven. Want je leeft maar één keer.

Mis deze avond zeker niet en schrijf je nu in!

De Jonge Vastgoedclub West Vlaanderen biedt deze avond volledig gratis aan u aan!

Wij vragen wel graag een bijdrage voor onze goede doelen van de avond!

Deze goede doelen zijn het Antikankerfonds en de MUG-heli van AZ Sint Jan.

De bijdrage kan ter plaatse bij de inschrijving voldaan worden.

Tickets

 • Vanaf 18:30u

  Dit ticket geeft je enkel toegang tot de livedemo van RealSmart, onze avondspreker dhr. Bart Verhaeghe en het netwerkmoment achteraf.

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Vanaf 16:00u

  Dit ticket geeft u toegang tot de volledige "Be Inspired" ervaring reeds vanaf 16.00u inclusief hapje en drankje tot en met de livedemo van RealSmart, topspreker Bart Verhaeghe en het netwerkmoment nadien.

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page