top of page

do 12 dec

|

Thermische centrale van Gent Ham

JVC Energie(k) - Gif mo Gaze

Gif mo Gaze! Excuseer? Geef maar GAS, zoals we zeggen op zijn West-Vlaams! Voor ons volgend event hebben JVC W-VL en JVC Kust de handen in elkaar geslagen om een unieke kijk achter de schermen van een beroemd én berucht landmerk te nemen. We gaan namelijk naar de GAScentrale van Luminus in Gent!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
JVC Energie(k) - Gif mo Gaze
JVC Energie(k) - Gif mo Gaze

Tijd en locatie

12 dec 2019, 18:00 – 22:30

Thermische centrale van Gent Ham, 9000 Ghent, Belgium

Over het evenement

Gif mo Gaze! Excuseer? 

Geef maar GAS, zoals we zeggen op zijn West-Vlaams! 

Voor ons volgend event heeft JVC West-Vlaanderen en JVC Kust de handen in elkaar geslagen om nog maar eens een unieke kijk achter de schermen van een beroemd én berucht landmerk te nemen. We gaan namelijk naar de GAScentrale van Luminus in Gent.

 Uiteraard koppelen we er naar goede gewoonte een BIV-uurtje aan dat zal verzorgd worden door onze enthousiaste GAStspreker Eric Perdu. Hij zal ons inwijden in de wondere wereld van hernieuwbare energie, warmtenetten en verdeling van warmte in de toekomst specifiek gericht op de vastgoedmarkt.

We worden verwacht om 18u en omdat we geen tijd hebben voor een GAStronomische 5-gangen diner worden er lekkere broodjes voorzien. Na de rondleiding is er zoals steeds een netwerkdrink voorzien.

Dus GAStjes: we zijn jullie verwachtende op 12/12/2019 in Gent voor wat een meGAStueuze avond zal worden!

Deel dit evenement

bottom of page