top of page
Simon Jacxsens

Beroep: Vastgoedmakelaar

Kantoor: Meuleman & Loeters - Oostkamp

Waarom wou je lid worden van JVC?

Ik wou hoofdzakelijk lid worden om mijn netwerk binnen de concullega’s te versterken. Als vastgoedmakelaar kom je regelmatig in contact met andere kantoren omdat zij bvb. syndicus zijn van het appartement die je in verkoop hebt. Of destijds de promotie gedaan hebben van het eigendom die je voor een cliënt mag verhuren. Bij vragen of problematieken in dergelijke dossiers is het altijd handig als je een onmiddellijk aanspreekpunt hebt.

Welke meerwaarde(s) hebben jij of je bedrijf gevonden in JVC?

Via de Jonge Vastgoedclub werd al snel een netwerk gebouwd die zijn nuttigheid in verschillende dossiers bewezen heeft.

 

Zo komt het als vastgoedmakelaar soms voor dat je een cliënt hebt die vastgoed bezit in een regio waar je niet actief bent (bvb. de verkoop van een tweede verblijf). Het is dan ook fijn als een kantoor uit een andere provincie jou contacteert met de vraag of je interesse hebt om te bemiddelen in de verkoop / verhuur van een eigendom van hun cliënt in jouw regio.

Welke specifieke activiteit vond je het leukste?

Ons paintballevent was “er boenk op” ;-) . Maar ons event “Be Inspired” waar we konden genieten van een unieke rondleiding in het Barco gebouw en nadien mochten luisteren naar topondernemer Bart Verhaeghe was een zeer unieke ervaring. Tijdens dit event zamelden we tevens € 2.020 in voor het goede doel!

Zou je JVC aanbevelen aan andere jonge makelaars en waarom?

Ik zou de Jonge Vastgoedclub absoluut aanraden aan de jonge / recent afgestudeerde vastgoedmakelaars. Door de jonge leeftijd ontbreekt vaak ervaring in bepaalde cases. De meesten denken dan aan juridische of bouwtechnische problematieken maar wij krijgen vaak vragen over stage(plaatsen), samenwerkingen, marketing, ervaringen met bepaalde softwarepakketten, ...

Is er nog iets dat je wilt toevoegen aan JVC dat er nog niet is?

De Jonge Vastgoedclub is net als z’n sector in continu ontwikkeling. Op vandaag kunnen we terugblikken op verschillende mooie & geslaagde events, als we op dit elan verder kunnen bouwen ben ik een tevreden JVC’er!

Wat is je grootste droom te bereiken met of door JVC?

Van JVC een begrip & aanspreekpunt maken voor alle jonge vastgoedmakelaars!

bottom of page