top of page

Nationaal Event Tongeren


Jonge Vastgoedclub West Vlaanderen op het eerste Nationale JVC event

Zoals jullie allemaal wellicht al weten, organiseerde de Jonge Vastgoedclub Limburg met veel enthousiasme het allereerste nationaal dagevent voor de Jonge Vastgoed Club.


Vrijdag 27 september 2019 werden alle provinciale JVC-kamers verenigd in het eeuwenoude Tongeren.

Er werd een funformele dag gegarandeerd waar voornamelijk de funfactor belangrijk was.


Als gastprovincie verwelkomden ze ons om 10u00' stipt op de gratis parking van De Motten aan het sportpark te Tongeren, de oudste stad van België ... Van hieruit werden we met een privébus vervoerd naar een uniek domein enkele kilometers buiten het stadscentrum... Het wijnkasteel Genoels Elderen


Het wijnkasteel, dat voor velen bekend is uit de televisieserie Zuidflank op VTM, is één van de exclusieve locaties waar wij op deze dag toegang tot hebben gekregen. Een lekkere brunch gevolgd door een degustatie typeerde deze streek.


Ook de eeuwenoude gebouwen en cultuur heeft ieder van ons zeker kunnen bekoren. We trokken hiervoor het stadscentrum van Tongeren in om vereast te worden met architecturale hoogtepunten.


Al ooit eens ondergrondse archeologische site bezocht? Wij nu wel!


Hiervoor nam de gastprovincie ons mee naar het Teseum, een exclusieve locatie onder de basiliek naast het standbeeld van Ambiorix op de Grote Markt van Tongeren.


Met een heerlijk gastronomisch diner en aangepaste wijnen werden we tot slot verwend op een buitengewone locatie.


Als afsluiter konden we het natuurlijk niet laten om het bruisende nachtleven van Tongeren te ontdekken. Voor sommigen een geluk dat we al een hotel hadden geboekt en niet meer huiswaarts dienden te keren.198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page