top of page
Merel Vandevelde

Beroep: Vastgoedmakelaar

Kantoor: Era Dumon - Beernem

Waarom wou je lid worden van JVC?

k vond het belangrijk om niet alleen te staan in deze soms harde wereld. Door de interactie met collega-makelaars kan er al eens een vraag gesteld worden. Elks heeft zijn eigen specialiteiten waardoor we continu van elkaar bijleren.

Welke meerwaarde(s) hebben jij of je bedrijf gevonden in JVC?

We kunnen met de makelaars gemakkelijker door één deur. Vroeger heerste er altijd een zekere concurrentie. Nu gaan we niet bikkelhard gaan concurreren maar nemen we de telefoon en proberen we een oplossing te vinden waar we allen gelukkig van worden. Het is al meermaals bewezen dat dit kan en telkens was ik trots dat dit mogelijk werd door de JVC.

Welke specifieke activiteit vond je het leukste?

Mijn eerste event ooit, de escape en shake was ongetwijfeld memorabel voor iedereen aanwezig, maar ons nationaal event in Tongeren was voor mij persoonlijk een absolute topper. Je leert er andere mensen van andere provincies kennen, je wisselt ervaringen uit, je leert Limburg op een ander manier kennen en hebt op de koop toe nog eens ontzettend veel plezier. Waar we ook komen, we hebben er fantastische herinneringen aan.

Wat zijn 2 andere voordelen van JVC?

Als belangrijkste voor mij is dat ik er een bijzonder hechte vriendengroep aan over gehouden heb. We zijn al lang geen collega’s meer, we zijn oprecht vrienden geworden. Als dat niet het toppunt is van ‘het nuttige aan het aangename koppelen’! Een ander voordeel is ongetwijfeld ervaringen opdoen en mensen leren kennen die we als alleenstaande makelaar zeker niet zouden gedaan hebben.

Zou je JVC aanbevelen aan andere jonge makelaars en waarom?

Het is een heel laagdrempelige en losse manier om je collega’s te leren kennen. Iedereen heeft er baat bij om elkaar te kennen in deze concurrerende markt. Alleen door met elkaar te communiceren kunnen we beter worden, JVC kan hier zeker een eerste stap in zetten. Bovendien proberen we er in de mate van het mogelijke ook een educatief uurtje aan te koppelen waardoor éénieder weer een beetje slimmer naar huis gaat.

Is er nog iets dat je wilt toevoegen aan JVC dat er nog niet is?

Idealiter wil ik dat elke vastgoedmakelaar onder de 40 in West-Vlaanderen een vaste waarde wordt op onze evenementen, maar daar hebben we jullie voor nodig!

Wat is je grootste droom te bereiken met of door JVC?

Wij makelaars hebben nog steeds niet altijd de beste naam, ik hoop dat we dit met de jonge vastgoed club uit de wereld kunnen helpen. Als we kunnen laten zien aan het grote publiek dat we een jonge dynamische groep zijn die hard werkt voor en aan ons beroep dan hebben we zeker een kans om de soms negatieve bijklank te laten verdwijnen. Samen staan we zoveel sterker!

bottom of page