top of page
Frederiek Thiers

Beroep: Syndicus - Rentmeester

Kantoor: FTimmo syndic & beheer - Kortrijk

Waarom wou je lid worden van JVC?

De vraag werd me gesteld bij opstart om hieraan deel te nemen als zijnde syndicus; gezien men sprak van een groep jonge ondernemers, was de keuze snel gemaakt. Een groep hechte vrienden is hieruit gegroeid met a lot of fun als gevolg.

Welke meerwaarde(s) hebben jij of je bedrijf gevonden in JVC?

De interactie tussen elkaar is top, hebben we een probleem op professioneel vlak, dan is er direct een groep specialisten paraat om u bij te staan met raad en daad.

Welke specifieke activiteit vond je het leukste?

Moeilijke keuze want allen waren leuk, de escape en shake vond ik persoonlijk zeer leuk, een zeer goede sfeer, veel gelachen… kortom topper. The best one was natuurlijk het Barco Event met de experience tour en Bart Verhaeghe als spreker.

Wat zijn 2 andere voordelen van JVC?

Losse sfeer onder collega’s en geen vorm van concurrentie ten aanzien van elkaar, we helpen elkaar ipv elkaar af te stoten

Zou je JVC aanbevelen aan andere jonge makelaars en waarom?

Zeker en vast, een nieuw netwerk ontpopt zich van jonge vastgoedprofessionals, en je voelt dat de jonge garde meer open staat om hand in hand te gaan.

Is er nog iets dat je wilt toevoegen aan JVC dat er nog niet is?

Niet op het eerste zicht

Wat is je grootste droom te bereiken met of door JVC?

Dat ik na 2020 nog mag deel uitmaken van dit spetterende team  – JVC WVL laten uitkomen als een begrip onder de vastgoedpro’s waar men kan op rekenen en waar je voelt dat men er staat als één hechte groep van correct handelende professionals.

bottom of page