top of page
Sarah Destrooper

Beroep: Vastgoedmakelaar

Kantoor: Immo Destrooper - Assebroek

Waarom wou je lid worden van JVC?

JVC is een unieke gelegenheid om op regelmatige basis te netwerken met collega makelaars, in een ongedwongen sfeer.

De verschillende bijeenkomsten laten ons ook toe om trends in de markt te bespreken, informatie uit te wisselen omtrent opleidingen en de impact van wetswijzigingen te bespreken en te anticiperen. De JVC staat mij ook toe om nieuwe contacten te leggen en reeds bestaande contacten te onderhouden.

Welke meerwaarde(s) hebben jij of je bedrijf gevonden in JVC?

De grootste meerwaarde voor Immo Destrooper is dat, gezien ik alleen werk, het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van specifieke cases mij helpt om mijn expertise verder te laten groeien en op deze manier mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Welke specifieke activiteit vond je het leukste?

Het Barco event, omwille van de zeer boeiende gastspreker (Dhr Bart Verhaeghe) en de rondleiding in het Barco Experience Center alsook het allereerste event in de B’Inn in Brugge heeft een fantastische leuke indruk nagelaten waardoor ik overtuigd was om lid te worden.

Zou je JVC aanbevelen aan andere jonge makelaars en waarom?

Ik zou de JVC zeker aanbevelen omwille van de bovenvermelde meerwaarde voor mezelf, de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen, de jonge en vernieuwende dynamiek en om meer collegialiteit te stimuleren in ons werkgebied.

bottom of page